webinar register page

Live Sesion - Kosova në BE “Quo Vadis”, a po e dijmë kah duhet shkuar?
Live Session - Q&A me Jehona Lushaku

Datë 11 dhjetor, ora 10:00-12:00

Moderator: Fatmir Curri - Drejtor i programit në KCSF

E ftuara Jehona Lushaku, analiste për çështje të integrimeve europiane, do të flasë mbi disa tema të nxehta mbi të cilat diskutohet shumë por thuhet pak!

Ku është Kosova sot në rrugën e saj drejt BE-së? Kush janë përgjegjësit kryesor për integrimin e Kosovës në BE? Në çfarë forme mund të kontribuojnë qytetarët dhe qytetaret e Kosovës në këtë proces?

Këto dhe shumë të tjera mund t’i mësoni duke marrë pjesë në këtë takim, i cili do të shoqërohet me diskutim dhe mundësi për pyetje dhe përgjigje.

Dec 11, 2020 10:00 AM in Budapest

Webinar is over, you cannot register now. If you have any questions, please contact Webinar host: Kosovar Civil Society Foundation (KCSF).