webinar register page

КОВИД-19 Бидний амьдралд хэрхэн нөлөөлж байна бэ?
Европ дахь Монгол Эмэгтэйчүүдийн Хөгжлийн Холбоо цаг үеийн байдалтай холбоотойгоор
“COVID -19 Хүн төрөлхтөний амьдралд цаашид хэрхэн нөлөөлөх бэ?” сэдэвт олон улсын эмэгтэйчүүдийн онлайн хурлыг 2020 оны 5 сарын 30 нд 12:00 UK цагаар (BST), зохион байгуулж байгаа тул та бүхэн өргөнөөр оролцож Монгол улсад“COVID -19 ийг даван туулахад нэмэр болох тухайн амьдран суугаа орнуудынхаа шинэ туршлагагыг хуваалцана гэдэгт бид итгэлтэй байна.

Хурал эхлэх цаг:
Монголын цагаар 19:00 цагт
Лондонгийн цагаар 12:00 BST (11:00AM GMT)
Төв Европын зуны цагаар 13:00 CEST
Aмерикийн 07:00 EST

Энэхүү хурлаар салбар бүрт корона вирусаас болж хэрхэн өөрчлөлт орж байгаа талаар, цаашдын чиг хандлага ямар байх талаар эдийн засаг, урлаг соёл, боловсрол, шинжлэх ухаан, эрүүл мэндийн салбарт ажиллаж байгаа монгол эмэгтэйчүүд оролцож дараах сэдвүүдээр ярилцах болно.
• Эдийн засаг/санхүү
• Урлаг Соёл
• Эрүүл Мэнд
• Аялал Жуулчлал
• Боловсролын салбарын цаашдын чиг хандлага үүнээс суралцаж болох туршлагуудыг хуваалцах болно.

04:29:00

* Required information
Loading